RADIOLOGIA ODONTOLÒGICA

Espai Dental Natura

TAC DENTAL: Tomografia assistida per ordinador, és un tipus especial d’equip de RX . S’utilitza principalment per fer el diagnòstic de cirurgies. I reprodueix imatges tridimensionals en 3D de les peces dentals, els teixits tous i dels nervis on estiguin situats juntament amb l’os.
ESCÀNER DIGITAL en 3D Itero: S’utilitza per realitzar impressions dentals perfectes. És un procediment més essencial i s’utilitza amb molta freqüència, s’utilitza en la pràctica diària de la clínica, per portar a terme diversos tractaments com són:
• Ortodoncia i invisaling
• Odontologia protèsica
• Higienes dentals

ORTOPANTOMOGRAFIA: És una tècnica radiogràfica extraoral en què la font de Rx i la placa receptora en què es troba en la cavitat oral o a la boca realitzant un moviment sincrònic al voltant del cap del pacient. És una radiografia panoràmica en què permet obtenir radiografies panoràmiques que mostren estructures anatòmiques complexes incloent les dues arcades.
TELERADIOGRAFIA: És una radiografia lateral de crani, són una part fonamental dels estudis d’ortodòncia que permeten mesurar els angles i les proporcions dels ossos de la cara del pacient i d’aquesta manera conèixer la relació entre les estructures facials.